شکایت از همسر بابت فریب زوجه به چه شکل است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۲ #00611210

سلام خسته نباشید منو همسرم در دادگاه خانواده در حال جدایی هستیم . زوجه در همه جلسات تمکین و نفقه و ... میگه من زنمو دوست دارم و میخوام زندگی کنم ولی بیرون از دادگاه لفظی بهم میگه بیا مهرتو ببخش طلاقتو بدم. ولی سند و مدرک ندارم و لفظی گفته. ایشون تو پروفایل تلگرام خودش همش از عکسای دونفری خودش با دختر دیگه ای که چهرش مشخص نیست میذاره و میگه عشق جدید و از مشروب خوردنش میذاره. میخوام بدونم چجوری به دادگاه ثابت کنم که ایشون قصد ادامه زندگی با من رو نداره و همش بخاطر ندادن نفقه و اذیت کردن منه .ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مطالبی که بیان نمودید تاثیری در ماجرا نخواهد داشت و می توانید جهت دریافت حقوق مالی خود اقدام نمایید

سلام
دادگاه به این حرف ها توجه نمی کند به فرض ثابت کردید که شوهر تان در اظهاراتش صادق نیست تاثیری در پرونده طلاق ندارد و حق شما بابت مهریه را باید پرداخت کند.