شکایت از پدر بابت عدم بیمه کردن و از کارافتادگی دائم فرزند

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۹ #00605120

سلام، من راننده کامیون بودم که چهار سال پیش به علت تصادف شدید از کارافتاده مادام‌العمر شدم ولی بیمه به خاطر اینکه کارفرمای من که پدرم بوده اصلا بیمه من را واریز نکرده بود در صورتی که به من می‌گفت که هر ماه واریز می‌کنم (یعنی مدت نه سال من را گول میزد). اگر پرداخت می‌کرد من مادام،العمر حقوق ماهیانه دریافت می‌کردم. الان خانه نشین شدم و بیکار هستم. می‌توانم از پدرم به علت پرداخت نکردن بیمه شکایت کنم یا نه؟ ممنون از شما.

مشاوره حقوقی بیمه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از طریق دفاتر پیشخوان در اداره کار شکایت نمایید

در صورت اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی با پدرتان بله امکان شکایت هست

با درود ، بنابه اظهارات شما و شرایط کاری شما با کارفرما (پدرت) بصورت اخذ حقوق کارگری بوده بنابراین با قانون کار منطبق می‌باشد ، پس باستناد شهادت شهود و واریزی های حقوق توسط کارفرما به حساب شما، از اداره کار محل بطرفیت اداره تامین اجتماعی محل و کارفرما بابت عدم واریز حق بیمه و حتی تمام حق و حقوق معوقه کارگری و عیدی و پاداش و حق سنوات و اضافه کاری و جمعه کاری و غیره دادخواست مطرح نمایید.
البته بلحاظ تخصصی بودن موضوع بهتر است با سایت بنیاد وکلا مشاوره تلفنی برقرار کنید تا با ما مشورت کنید تا راهکار مناسب و قانونی ارایه گردد

با سلام،با اثبات رابطه کاری بله می توانید.

با سلام
بله، چنانچه بتوانید رابطه کارگری و کارفرمایی با پدرتان را اثبات کنید می توانید از ایشان به علت عدم واریز حق بیمه در طول سال هایی که به کار مشغول بوده اید شکایت کنید.

سلام و عرض ادب
درصورتیکه پدر شما مالک کامیون بوده و شما برای ایشان باربری کرده و ماهانه از ایشان حقوق دریافت میکرده اید (و نه اینکه کامیون را از ایشان اجاره کرده و کار کرده و شما ماهانه مبالغی به پدر داده باشید)، دراینصورت به استناد واریزهای ماهانه ای که پدر بعنوان حقوق به حسابتان میریخته اند ممکن است بتوانید وجود رابطه کارگر و کارفرمایی را اثبات نموده و بابت عدم پرداخت بیمه شکایت نموده و پدر و شرکت بیمه را الزام به پرداخت و محاسبه بیمه سالهای خدمت خود نمایید....