نفقه بچه ها را چگونه دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۵ #00601298

سلام خسته نباشید
یا سوال دارم بنده نفقه خودم و فرزندانم را دادم و شورا کارشناس نفقه تعیین کرد و شوهرم اهتراز کرد و رفت حقوقی ۵ و رای قطعی شد
بندا تقاضای فروش ماشین شوهرم را دادم توقیف کردم
تو هزینه کارشناس پول نداشتم یکم تاخیر شد چون یک و نیم سال هست هیچی نگرفتیم با دو بچه ام
الآن رفته اعاده دادرسی داده
آیا این را دادگاه قبول میکند و اعاده رفته حقوقی شما را به خدا کمکم کنید با این وضع کرونا و یکسال و نیم آوارگی چیکار کنم
که اعاده دادرسی نشه و اجرا برای اعاده ماشین را آزاد میکنه چیکار کنم حق بچه هام را بگیرم

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست اعاده دادرسی مانع از اجراییه حکم نیست شما باید به دفتر اجرای احکام مدنی شعبه دادگاهی که تحت نظرش حکم اجرا میشه مراجعه کنید و درخواست اجرای دادنامه قطعی را طی یک لایحه درخواست بدید.