چطور میتونم اثبات کنم که معامله ای نبوده یا اگر شفاهی بوده فسخ شده اعلام کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۲۳ #00577740

با سلام..حدود ۸ ماه پیش یک معامله شفاهی خودرو انجام دادم، به طرف همون موقع بعد لز گذشت دو هفته گفتم معامله کنسل.. الان طرف با استناد به پیامک شکایت کرده ..

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
معامله چه به صورت شفاهی چه کتبی موجب التزام طرفین است و فسخ یکطرفه تنها زمانی ممکن است که به علت وجود خیار و یا شرط فیمابین باشد در غیر این صورت به صرف یک پیامک نمی توان معامله را فسخ کرد البته اگر بین شما و طرف پولی رد و بدل نشده باشد و شخص نیز بعد از مدتی ادعایی نداشته باشد اماره ای بر قبول فسخ است که البته در این موضوع علم قاضی و استنباط او از شرایط معامله موضوع تعیین کننده ای است موفق باشید

درود
به صرف پیامک بیع اثبات نمی شود بار اثبات بیع با خواهان است.

با سلام.اگر مبلغی واریز نشده معامله انجام نپذیرفته مگر دلایل محکمه پسند ارائه نمایید که بعید است قاضی قبول کند

باسلام و احترام
نیازی به اقدامی از جانب شما نیست
اگر مبلغی رد و بدل نشده است، باید با توجه به ادعای طرف مقابل که در حال اثبات امر عدمی می باشد دفاعیات خود را ارائه نمایید

سلام دوست گرامی. چنانچه وجهی رد و بدل نشده و همچنین خودرو هم در تصرف شما می‌باشد که صحبت شفاهی شما جنبه قانونی ندارد اما اگر قرارداد کرده باشید و رد و بدلی انجام گرفته و شهود دارید جهت انجام معامله دیگر شما حق بر هم زدن قرار داد را ندارید و باید متعهد به انجام تعهد خود باشید . موفق باشید

صرف پیامک نمی توان وقوع بیع ولو شفاهی را ثابت نمود مواردی از قبیل پرداخت ثمن و یا قبض مبیع می تواند ادعای ایشان را ثابت کند .

سلا معامله شفاهی در حکم معامله کتبی هست لذا فسخ معامله احتیاج به علت و خیار فسخ مناسب میباشد