میتونم با امضای فیش حقوقی ماه قبلی که کارفرما اعلام ترک کار کرده؛ حضور خودم رو ثابت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۵۶ #00573143

بنده چند سالی بصورت قراردادهای یک ماهه در شرکتی مشغول بودم و چون نسخه ای از قرار داد را به ما نمیدهند بعد اخراج و شکایت بنده با برداشتن اخرین قراداد از پرونده من ادعا کرده اند که من در ماه آخر نبودم و تر کار کرده ام و سند اثبات کردن این ادعا هم نبودن قرارداد اعلام شد.حالا اگر من هیچ مدرکی نداشته باشم میتونم با امضای پای فیش حقوقی ماه قبلی که کارفرما اعلام ترک کار کرده حضور خودم رو ثابت کنم چون امضا فیش های حقوقی بعد اتمام ماه و در ماه بعد امضاش گرفته میشه یعنی همون ماهی که واسم ترک کار زدن میشه خواهشا راهنمایی کنید متشکرم

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان اثبات وجود داره

سلام در صورت اخراج کارگر توسط کارفرما
روش اول می بایست به مامور کلانتری تماس بگیری گزارش تهیه فرمایید برای دادگاه مستند می باشد
روش دوم اگر فیش حقوق شما در همان ماه واریز شده قابل استناد است
روش سوم وجود شاهدین کارکنان همکار شما
روش چهارم اگر اثر انگشت زده ایت می بایست تقاضای بازرسی از محل کار توسط اداره کار نمایید
اگه محل کارتان دارای دوربین مدار بسته ام باشه بازهم میشه استناد کرد به شرطی که پاک نباشه
و موردی که خودتان بیان می کنید امکان داره در جلسه استناد کرد ولی ممکنه کارفرما بیان کنه کارگر حقوق ماه قبلی خودشو در این ماه گرفته بازم امکان رد شدن درخواست شما وجود داره

ارائه ی قرارداد کتبی تنها راه اثبات قرارداد نیست و شما میتوانید به طرق دیگر هم وقوع قرارداد را اثبات کنید.