چگونگی دریافت سهم الارث توسط وراثی که همکاری ننموده اند؛ را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۷ #00561631

با سلام. بعد از چندین سال از مرحوم پدربزرگ ما اموالی پیدا شده و وراث میخواهند بفرشند و تقسیم نمایند و اداره مالیات گفته است که بایستی تمام وراث برگه ها را امضا نمایند و همچنین حضور وراث یا نماینده قانونی آنها در محضر جهت انتقال اموال الزامی است. یکی از وراث مادر ما بوده که فوت کرده است و ما قبلا به دلیل برخی دعاوی حقوقی رد ترکه اعلام نموده ایم و هیچ تمایلی به مشارکت در ارثیه پدربزرگمان نداریم. دایی و خاله برای حل مساله اداره مالیات و همچنین انتقال و فروش محضری بدون همکاری ما چکار می توانند بکنند و سهم الارث ما نزد چه کسی باقی خواهد ماند؟ آیا علی الرغم عدم همکاری ما برای دریافت ارثیه و صرفا با دستورات دادگاهی که آنها برای فروش و تقسیم اموال خواهند گرفت به موضوع رد ترکه ما خدشه ای وارد خواهد شد و از اعتبار ساقط خواهد شد؟

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در صورت عدم همکاری یک یا چند وارث ،وراث دیگر میتوانند اقامه دعوی کرده اقدام به تقسیم سهم الارث نمایند

سلام ابتدا دادگاه دستور افراز و در صورت عدم امکان دستور فروش را صادر میکند که بعد از انجام آن مبالغ سهم ارث بعد از کسر هزینه ها به حساب صندوق دادگستری واریز میگردد !