در صورتی که کلاهبردار وانمود می کند که محجور شده است برای گرفتن طلبم از چه طریقی باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۹ #00509388

باسلام
بنده در سال ۹۳ خانه ای قولنامه ای خریده ام شخص مقابل قولنامه جعلی بوده است خلاصه در دادگاه کلاهبرداریش ثابت شد و متواری شد بعد این همه سال پیداش کردم و خودش را به آلزایمری و دیوانگی زده حتی چندین بار هم در بیمارستان اعصاب روان بستری شده که برای چندین روزی که گیر افتاد بتونه ثابت کند آن زمان ۵۰ میلیون بنده کل سرمایم بود به باد رفته و الان بااون پول چیزی نمیدن دیگه لطفا راهنمایی کنید باتشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اصلا ارتباطی به شکایت کلاهبرداری شما نخواهد داشت و برفرض ثبوت حجر وی چون در زمان معامله با شما محجور نبوده ملزم بپرداخت و رد مال به شما است

سلام
نسبت به پیگیری شکایت خود اقدام فرمایید و دادگاه در صورت لزوم برای احراز بیماری ایشان را به پزشکی قانونی معرفی می نماید و گذشته از آن بیماری ایشان مانع اثبات جرم علیه متهم و الزام به پرداخت وجوهی که سابقا دریافت نموده است نیست

سلام
نسبت به پیگیری شکایت خود اقدام فرمایید و دادگاه در صورت لزوم برای احراز بیماری ایشان را به پزشکی قانونی معرفی می ناید و گذشته از آن بیماری ایشان مانع اثبات جرم علیه متهم و الزام به پرداخت وجوهی که سابقا دریافت نموده است نیست

ادعای ایشان مسموع نیست و ایشان در آن زمان محجور نبوده است

با سلام تا زمان اثبات و صدور حکم ححجر و قطعیت حکم یاد شده فرد یاد شده مسئولل تلقی و کلیه اعمال حقوقی ایشان معتبر خواهدبود. ضمن اینکه بیماری مورد ادعای ایشان اخیرا حادث گردیده چنانچه ایشان مدعی حجر باشد به تاریخ معامله شما در گذشته سرایت نخواهد کرد.

نکته مهم این است که متهم در زمان جعل واستفاده از آن و اقدام به کلاهبرداری مجنون نبوده وسلامت روانی داشته است وبه لحاظ قانونی ملزم به پرداخت ضررو زیان شما خواهد بود

با سلام
اثبات بیماری موثر با پزشکی قانونی هستش
در مورد کلاهبرداری شکایت خودتون رو ادامه بدهید