چه حکمی برای همسرم در نظر گرفته میشود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۰۴ #00482103

سلام برای ترک انفاق به مدت ۹ ماه که مبنی بر تهیه نکردن مسکن و نپرداختن نفقه خود و فرزندم بعد از صدور اجراییه چه حکمی برای همسرم در نظر گرفته میشه و ایا اگر زندانی براش در نظر گرفته بشه ۲۲ بهمن حکمش شامل عفو رهبری میشه؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به قانون کاهش مجازات حبس تعزیری جزای نقدی صادر می‌شود

با سلام
با توجه به اصلاحیه جدید قانون مجازات ، مجازات ترک انفاق جزای نقدیست و از جرایم قابل گذشت است که با گذشت شما موقوف میشود. عفو رهبری شرایط خاص خود را دارد.

برای ترک انفاق اصولا حبس تعیین شده لاکن به دلیل اوضاع کنونی بیشتر از جزای نقدی به عنوان مجازات از سوی قضات تعیین می شود

باسلام
طبق قانون جدید برای جرائم مالی و بالاخص خانواده کاهش مجازاتهای حبس درنظرگرفته شده و مجازات های جایگزین حبس وتبدیل آن به جزای نقدی تعیین میگردد. اما اگر چندین مرتبه ترک انفاق صورت بگیرد قاضی پرونده میتواند مجازات حبس در نظر بگیرد.
در خصوص پرسش عفو : درسال بعناوین و مناسبتهای مختلف عفوهایی به محبوسین داده میشود واین عفو در زمانی شامل میگردد که رضایت شاکی خصوصی محقق گردیده باشددرغیر اینصورت عفو تعلق نمیگیرد.

با سلام
در حال حاضر به موجب قانون اخیر التصویب ، مجازات ترک انفاق جزای نقدی می باشد .

خیر در این گونه جرایم طبق قانون جدید کاهش مجازاتهای حبس تعزیری ، مجازات جایگزین حبس مانند جزای نقدی تعیین میشود

سلام
بستگی به نظر قاضی و شرایط هر پرونده دارد.جزاس نقدی و حبس و در بعضی مواقع تعلیق هم وجود دارد.