آیا بعد از اثبات جعل در دادگاه و دریافت خسارت از محکوم می توان در دادگاه کیفری جنبه جزائی را مطرح و طرف را مجازات نمود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۴ #00453081

درود
خواهان دعوای تقابل در یکی از اسناد تقدیمی که رکن اصلی اسناد ایشان است جعل معنوی نموده و مفاد سند را تغییر داده است. اگر در دادگاه حقوقی جعل ایشان اثبات گردد بعد از ختم دادرسی در دادگاه حقوقی برای مجازات جاعل می توان دعوای کیفری طرح نمود؟ یا هم اکنون باید جنبه کیفری را پیگیری نمود؟ بهترین پیشنهاد برای کیفر جاعل در چنین پرونده ای چیست؟

مشاوره حقوقی جعل
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هردو حالت شکایت ممکن هست

درود
بعد از ختم دعوی نیز امکان شکایت جعل وجود دارد.

بله شکایت کیفری را می توانید بعد از دادگاه حقوقی و یا همزمان با آن مطرح کنید

سلام.شما می توانید هم زمان یا پس از صدور رای شکایت کیفری جعل مطرح نمایید.

باسلام
بله امکان طرح شکایت محفوظ است

میتوانید همزمان پس از اثبات جعل شکایت کیفری را مطرح کنید

سلام
شکایت کیفری را می توانید اکنون یا بعد از ختم دادرسی پرونده حقوقی انجام دهید.