این ضامن برای چیست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۸ #00427723

درود خداوند بر شما
شخصی پارسال مبلغ ۶ میلیون از کارت بنده کلاهبرداری کرده و بعد از کلی دوندگی دادگاه حکم به نفع بنده داده و این حکم بعد از گذشت زمان قانونی به قطعیت رسیده ولی بعد از مراجعه به شعبه دادگاه و درخواست اجرائیه به بنده گفته شد چون رای غیابی بوده و طرف بنده مجهول المکان بوده است باید یک ضامن ببرم . حال سوال من این هستش که این ضامن برای چیست و آیا این پول به دست من میرسد یا خیر و اگر میرسد از کجا؟
باکمال تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله درست است برای اجرای رای غیابی ملزم به ارایه تضمین از سوی شما خواهد بود

در پاسخ به مخاطب گرامی که مجددا پرسیده اند بیان می گردد که ضامن یا تامین شما تا پایان فرآیند اجرا و واخواهی احتمالی طرف مقابل پابرجا خواهد بود؛ البته توجه کنید که دریافت محکوم به از افراد مجهول المکان اصولا مشکل می باشد و متاسفانه برخی از این افراد به طور حرفه ای این گونه زندگی می کنند اگر چه با تلاش و پیگیری قابل حل خواهد بود؛ آرزوی موفقیت.

سلام درخصوص احکام غیابی باید ضمانت اجرای رای وجود داشته باشد چراکه شخص امکان وفرصت دفاع نداشته و مشخص نیست طرح دعوای شما واهی نباشد . لذا ضامن معرفی میکنید و پس از اتمام پرونده ضمانت نیز منتفی میشود

با سلام
همانگونه که اشاره نموده اید به دلیل غیابی بودن حکم ، برای اینکه اگر بعد از اجرای حکم خوانده ( محکوم ) اثبات بر حقانیت خود نماید در اینصورت وجه پرداخت شده به شما ، از محل ضمانت تامین گردد

در این قبیل جرائم در صورت مجهول المکان بودن محکوم و صدور حکم غیابی وجود ضامن برای اجراییه حکم لازم خواهد بود ب جهت امکان رجوع محکوم در زمان آینده و اعتراض ب حکم دادگاه و ارائه دلایلی مبنی بر نفی و رد جرم کلاهبرداری و پیامدهای آن

باسلام در صورتی ک حکم غیابی صادر شود جهت اجرای حکم میبایست ضامن معرفی گردد .هیچ بار مالی برای ضامن متصور نیست صرفا زملنی ک محکوم علیه از رای غیابی مطلع گردید و مدعی پرداخت بدهی باشد درصورتی ک ب شما دسترسی نداشته باشن از طریق ضامن ب سما اطلاع رسانی گردد ک در جلسات حضور پیدا کنید

چون حکم غیابی است بتید ضامن بگذارید مثلا فیش حقوقی ، از طریق اجرا و توقیف اموال محکوم علیه ، شما به پول خود میرسید