میتوانم با طرح دادخواست منع اشتغال زوجه از فعالیت ایشان جلوگیری و ایشان را وادار نمود که دیگه کار نکنند و تمامی تصاویر را از اینستاگرام حذف کنند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۳ #00425364

سلام
همسرم مدتی هست که منزل رو ترک کردند و بنده حکم عدم تمکین ایشان رو هم اخذ کردم
ایشان به عنوان مدلینگ کار خودشون که تولید لباس زنانه هست فعالیت میکنند و تصاویری که در فضای مجازی منتشر میکنند دارای پوشش کامل اسلامی نیست و تمامی تصاویر در معرض عموم قرار دارد در اینستاگرام که این تصاویر در شان و موقعیت اجتماعی جامعه و بنده نیست و با اینکه ایشان با من زندگی نمیکنند مدام از طرف دوستان و خانواده مورد سرزنش قرار میگیرم

مشاوره حقوقی خانواده
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت مخالف مصلحت خانواده بودن شغل همسر میتوانید دادخواست منع اشتغال زوجه را تقدیم دادگاه کنید

درمورد منع اشتغال می توانید دادخواست دهید
درضمن می توانید از انتشار عکس در اینستا یا هرجا ممانعت نمایید

با سلام
طبق ماده ۱۱۱۷ قانون مدنی مرد می تواند مانع از اشتغال همسر خود شود.در صورتی که شغل و حرفه ایشان منافی مصالح خانوادگی و حیثیت خود یا زن باشد.

سلام و عرض ادب
اگر شغل ایشان از نظر دادگاه منافی مصالح خانواده تشخیص داده شود حکم منع از اشتغال صادر می‌شود.

با سلام میتوانید دادخواست منع اشتغال زوجه را ثبت نمایید ولی تشخیص اینکه آیا منافی مصالح خانوادگی هست یا خیر با قاضی دادگاه است.

بله این شغل از موارد شغل هایی است که میتواند منافی مصلحت خانواده باشد و شما میتوانید بدای منع اشتغال روجه دادخواست ارائه کنید.

بادرود
شما میتوانید دادخواست منع اشتغال را از دادگاه بخواهید وبستگی به تشخیص قاضی است که شغلش را خلاف شان شما قرار بده وحکم منع صادر کند