با اخراج کارگر توسط کارفرما چه باید کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۶ #00336319

تکلیف من چیه اخراجم کردن باید چکار کنم کمک مخوام من در پتروشیمی مشغول به کار هستم سال ۱۳۹۲ وارد شدم و در سال ۹۳ منو بیمه کردن و تو سال ۹۲ کلا بدون بیمه و روز مزدی کار کردم الان سال ۹۹ مخوان منو اخراج کنند به دلیل اینکه ۱۵ روز مرخصی بهم دادند بعلت کرونا و ۵ روز از مرخصی ام نگذشته بود که زنگ می زنند برگردم منم برنگشتم چون برگ مرخصی ام امضا کردم و ۱۵ روز تایید کردن خودشون ازشون امضا دارم

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
دادخواست بازگشت به کار از اداره کار بدهید

با درود
۱-مدت زمانی که بیمه نکردند حتما مدارک و مستندات جمع آوری کرده و به اداره کار مراجعه کنید.
۲-اگر قرارداد سال جدید را بسته اند نمی توانند اخراج کنند و در این صورت باز اداره کار رسیدگی می کند.
۳-اگر قرارداد نبسته باشند طبق قانون یک روز حضور شما موجب تایید قرارداد از طرف کارفرما بوده و باید قرارداد منعقد کند.

با سلام چنانچه اخراج شدید می توانید به اداره کار مراجعه و دادخواست به جهت بیمه شدن در سال ۹۲ و همچنین بازگشت به کار مطرح نمایید

با سلام
به اداره کار مراجعه نموده و بازگشت به کار تقدیم نمائید