آیا با توجه به اینکه فروشنده هنوز نیم دنگ از سند پلاک ثبتی را به صورت سندی در اختیار دارد، میتوان ایرادی به طرح دعوی جدید با توجه به حکم قطعی قبلی گرفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۳ #00327182

یک زمین زراعی دیوار کشی شده ۶ دانگ بین ۵ خریدار به صورت قدر و سهمی سند خورده است و نیم دنگ از ان هنوز به نام مالک اصلی است بعد از ۵ سال پلاک ثبتی کناری که در تمام عرض پلاک ثبتی اشتراک دارد به عنوان تصرف عدوانی از مالکین جدید شکایت کرده است و ظاهرا ۵ سال گذشته نیز همین شکایت را از فروشنده قبلی کرده بوده است و در دادگاه بدوی و تجدید نظر رای به نفع فروشنده صادر شده بوده است و با توجه به اینکه امکان مجدد طرح دعوی بر علیه فروشنده نداشته است فقط بر علیه مالکین جدید طرح دعوی نموده است ایا با توجه به اینکه فروشنده هنوز نیم دنگ از سند پلاک ثبتی را به صورت سندی در اختیار دارد ؟؟ می توان ایرادی به طرح دعوی جدید با توجه به حکم قطعی قبلی گرفت؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
در خصوص رای شکایت اولیه میتوان دفاعیه تنظیم و ارسال کرد

سلام
اگر تصرفات شما ادامه تصرفات کسی است که به شما فروخته است دیگر نمی تواند علیه شما شکایت تصرف عدوانی بکند و شما باید به پرونده قبلی در دادگاه اشاره نمایید که قبلا به این موضوع رسیدگی و حکم صادر شده است و دیگر قابل اقامه دعوی مجدد نیست و شما قائم مقام فروشنده هستید و تصرفات تان ادامه تصادفات ایشان است و شما باید اصطلاحا ایراد امر مختومه بنمایید

با سلام
بله با استناد به رای ۵ سال قبل در شکایت اول،در جلسه دادرسی حاضر و از ان بعنوان دفاعیه و نیز از امر مختومه استفاده نمایید.