برای گرفتن حق خود که بدون مدرک ۴۰۰۰۰۰ تومان را از حقم ماهیانه کسر کرده اند اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۰ #00325603

اداره کار کار کردم را از مورخه ۱/۷/۹۳ تا ۵/۷/۹۷ و ساعت کاری ۵ ساعت و نیم و رابطه کارگری و کارفرمایی را احراز نموده لذا هر ماه ۲۰ روز کار کرد زده و با عدم ارائه مدرک از جانب کارفرما --- ۴۰۰۰۰۰ تومان که اولین روز کار کردنم کارفرما گفت ماهانه می دهم بعد افزایش حقوق میکنم این هزینه را که اصلا نگرفته ام کارفرما بدون مدرک و با گفتن فقط زبانا اداره کار ان هزینه را کسر کرده و نیز میگوید شما پاره وقت کار کرده اید و مبلغ ۱۴ میلیون رای داده - از زبان منشی وکیلم اعلام شده که مسئول اداره کار که رای داده گفته اگر اعتراض کنم رای را باطل میکند و نماینده مدیران صنایع که رای را امضا کرده میگوید اعتراض نکن و در بخشی از قانون کار نوشته ۹ نفر هیئت تشخیص حل اختلاف میتوانند رای را حذف کنند الان چکار کنم با محاصبه قانون کار هزینه ۲۹ میلیون میشود مرا راهنمایی کنید تشکر میکنم لذا در حکم امده عدم ارائه مدرک برای کارکرد ۲۰روز از جانب من حالا فقط برای ۴۰۰۰۰۰ تومان اعتراض کنم و ریز پرداخت بخواهم برای بقیه حکم ورای من چه اتفاقی می افتد ایا این رای در زمان اعتراض ثابت است و میماند یا هیچ میشود برای گرفتن حق خود که بدون مدرک ۴۰۰۰۰۰ تومان را از حقم ماهیانه کسر کرده اند اعتراض کنم برای رای اولم چه اتفاقی می افتد به الله قسمتان میدهم مرا کمک کنید یک جوان بلاتکلیف هستم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
قرار نیست هر کسی که به رای اداره کار معترض باشد حکم به ضرر شخص صادر گردد
اگر شما مدارک و یا شاهدی دارید که اثبات نماید شما بصورت تمام وقت مشغول به کار بوده اید و یا اثبات سایر ادعای شما ، این امر کمک موثری در روند پرونده شما خواهد داشت .
شما در صورت داشتن مدارک به رای اولیه اعتراض نمایید اگر بر علیه شما حکم صادر شد از طریق دیوان عدالت اداره بر علیه اداره کار اقامه دعوی نمایید .
موفق باشید

سلام کاربر محترم اعتراض به رای هیات تشخیص حق قانونی شماست و هیات حل اختلاف کار متشگل از ۳ نفر نماینده کارگر و۳ نفر نمینده کارفرما وصنایع و نماینده دادگستری ونماینده فرماندار و رییس ویا معاون اداره کار در آن هیات حضور دارند ولی چون از محتویات پرونده شما وکیلت اطلاع کامل دارند ازش سئوال کنید ببینید چرا مسئول هیات تشخیص اصرار داره اعتراض نکنی
درضمن شاید بازرس کار کارکرد شما را پاره وقت گزارش کرده
دراین مورد هم وکیل شما میتونه اعتراض بده