دیه چقدر تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۴ #00316514

با سلام بنده یک ماهه رفتم سرکار و دچار سقوط از بالابر آسانسور محل کارم شدم خودمون بیمه نیستم ولی آسانسور بیمه بوده الان از ناحیه پا دچار خورد شدگی پاشنه پا شدم و دکتر سه عدد پین درون پاشنم گذاشت و پارگی به اندازه ۴۰ سانت به طوری که استخوان پام معلوم بود
دو هفتس که پام عمل شده ولی جراحت خوب نشده
دکتر دو ماه استراحت داد
میخواستم ببینم میتونم شکایت از کارفرما کنم؟ و دیه چقدر تعلق میگیره بهم؟ و اینکه آیا دیه رو کارفرما باید بده یا بیمه آسانسور؟
و نامه آتش نشانی هم دارم چجوری اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میخواستم ببینم میتونم شکایت از کارفرما کنم؟ * بله شما میتوانید بر علیه کارفرما اقامه دعوی نمایید
و دیه چقدر تعلق میگیره بهم؟ * این امر به دلیل تخصصی بودن باید توسط پزشکی قانونی و قاضی پرونده تعیین ارش و درصد گردد تا بتوانیم محاسبه نماییم
و اینکه آیا دیه رو کارفرما باید بده یا بیمه آسانسور؟ * امر به کارشناسی ارجاع و کارشناس درصد تقصیر شما یا کارفرما را تعیین خواهد نمود و بر حسب تقصیر دیه پرداخت خواهد شد
و نامه آتش نشانی هم دارم چجوری اقدام کنم؟ * از طریق تنظیم شکوائیخ علیه کارفرما از طریق دفاتر خدمات قضایی .

سلام باید نامه پزشکی قانونی داشته باشی و از کارفرما شکایت کنی داخل کارگاه ایشون مستوم شدی باید پاسخگو باشی