چگونه می توان تخلف بنگاه دار و خریدار را اثبات کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۶ #00277854

با سلام
پدر بنده که فرد بیسوادی است مطابق با استعلام مربوطه سال ۸۰ یک هکتار زمین مزروعی خویش را در قبال اینکه هر موقع اصل پول را برگرداند زمین را به صورت قولنامه ای به عمویم می فروشد غافل از اینکه در قولنامه تنظیمی خریدار و بنگاه دار دست به یکی کرده و از بی سوادی پدرم سواستفاده کرده و شرط برگشت زمین در مقابل اصل پول پرداختی را در قولنامه درج نکرده اند! در قولنامه شاهدی نیز امضا نکرده و چند سال قبل هم بنگاه دار فوت کردن! چگونه می توان معامله را فسخ کرد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فسخ قرارداد دشوار است.

بادرودوسلام امکان فسخ بعید می باشد.

با درود امکان فسخ دشوار بنظر می رسد

سلام. مطالبی که فرمودین در صورت اثبات منجر به فسخ (یا حتی در شرایطی بطلان) عقد خواهد شد. لکن اثبات این مطالب بعید و سخت به نظر میرسد

تنها در صورتی که بتوانید تدلیس در معامله را اثبات کنید امکان فسخ وجود دارد که با وصفیاتی که مطرح شده بسیار بعید و مشکل است .