آیا میتوانم از او به علت خیانت در امانت، شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۹۵ #00251497

با سلام
بنده خدایی قرار بود که یه ملکی رو برام از صاحب قبلیش بگیره و مدارک دادم دست اون آقا، حالا اون آقا رفته کپی مدارکمو داده دست یه نفر دیگه و اون ازم شکایت کرده.
آیا میتونم از این فرد به جرم خیانت در امانت شکایت کنم؟
که رفته بدون اجازه کپی مدارکمو به اون آقا داده؟
حالا اون مدارک به ضرر من تموم میشه؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کپی چیزی را اثبات نمیکند
و شما بایستی ادعایتان برای خیانت در امانت را بتوانید اثبات نمایید

با کپی نمیتوان شکایت کرد مگر ادله دیگری مانند شهادت شهود داشته باشد

کپی مدارک مال نیست که موضوع خیانت در امانت باشد

خیر به دلیل اینکه کپی مدارک ارزش مالی ندارد و وسیله تحصیل مال مانند چک و ‌...نیز نمی باشد

سلام . خیر چنین کپی ارزش مالی دارد و نمی تواند موضوع جرم خیانت در امانت قرار بگیرد .

صرف کپی چیزی را ثابت نمی کند شما در صورتی مدارک برعلیه شما شکایت شود در جلسه اول تقاضای ارائه اصل کنی