اگر خوانده بخواهد به نظر کارشناس اعتراض کند آیا به یک کارشناس ارجاع می شود یا سه کارشناس؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۰ #00219815

با سلام
در پرونده ای در شورای حل اختلاف به خواسته مطالبه خسارت به ملک مستند به تامین دلیل که کارشناس نظر داده است...اگر خوانده بخواهد به نظر کارشناس اعتراض کند آیا به کارشناسی به یک کارشناس ارجاع می شود یا سه کارشناس؟ در دادگاه عمومی رویه چگونه است؟
با تشکر

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر اعتراض پذیرفته شود به هیئت سه نفره کارشناسان ارجاع میشود

اعتراض به رای کارشناس یک نفره به هیات کارشناسی سه نفره ارجاع خواهد شد

درود بر شما
پس از اعتراض به نظریه کارشناس، موضوع به هیات سه نفره و با اعتراض بعدی به هیات پنج نفره ارجاع خواهد شد .

با سلام بله به هیات ۳ نفره کارشناسان ارجاع میشود.

با درود درصورت پذیرش اعتراض به هیت کارشناسی ارجاع می‌گردد

درود بر شما، پس از اعتراض به نظر کارشناس اولیه، بله به کارشناسی سه نفره ارجاع خواهد شد.

اعتراض خوانده به کارشناسی تامین دلیل موجب ارجاع مجدد موضوع به کارشناسی میگردد . بدیهی است کارشناسی یک نفره بوده و پرداخت هزینه آن نیز با خواهان خواهد بود .