در متن شکایت خود به اینکه از بنده سفته گرفته اند و عودت نداده اند اشاره شده، کارفرما می تواند مشکلی ایجاد کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۵ #00206547

با سلام و احترام بنده حدود ۳ سال پیش در یک شرکتی فعالیت داشته ام که هیچ گونه قراردادی با شرکت نداشته ام و این شرکت به صورت ماهیانه حقوق را به حساب من واریز می کردن و بابت مدت همکاری که با این شرکت داشته ام سفته حسن انجام کار گرفتن که متاسفانه به بنده اجازه ندادن شماره سفته و یا اینکه در سفته اعلام کن حسن انجام کار را در پایان همکاری نیز حاظر نشدن اوراق را به بنده عودت دهند و هر بار با یک بهانه که گم شده از این کار سر باز زدن بنده بعد از مدت ۳ سال از قطع همکاریم با توجه به اینکه شرکت به تعهدات کاری خودش انجام نداده بود به اداره کار شکایت کردم سپس شرکت مذکور بنده را تهدید کرده که سفته ها را به اجرا می گذارند بنده با توجه به اینکه هیچ رسیدی بابت این سفته ها نداشتم به قوه قضایی دادخواست دادم با عنوان خیانت در امانت و همه چیز را توضیح دادم و حتی در شکایتی که به اداره کار کرده ام در متن شکایت خود به اینکه از بنده سفته گرفته اند و عودت نداده اند اشاره کرده ام می خواستم ببینم از لحاض قانونی برای من با وجود شکایتهایی که کرده ام می تواند کار فرما مشکلی ایجاد کند ممنون میشوم راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درصورتی که درقراردادتان شماره سفته ها ذکرشده باشد خیانت درامانت ایشان اثبات می شود و می بایست آنها را به شمااستردادکند.

با سلام، از آنجائیکه سفته سند تجاری محسوب می‌گردد لذا شما مکلف به پرداخت سفته خواهید بود و برای اینکه کارفرما خود راسا خود را وارد پرونده نکند سفته را به دیگری انتقال خواهد داد تا ایرادات شما مبنی بر امانی بودن مورد توجه قرار نگیرد ...
شما با طرح دادخواست استرداد سفته به استناد شهادت شهود و قرارداد کار درصورت وجود نسبت به استرداد سفته اقدام نمائید ...