سفته بابت حسن انجام کار دادم آیا کارفرما به دلیل خطا در انجام وظیفه می تواند سفته من را به اجرا بگذارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۵ #00199943

باسلام، لطفا بنده را راهنمایی کنید. به مدت ۲۰ روز در یک مجموعه آزانس هواپیمایی (که خدماتی مانند خرید بلیط قطار، هواپیما تور و... می دهد) مشغول به کار شدم، از ابتدا رئیس مجموعه اذعان داشت پس از یک دوره آموزشی و آزمایشی شما در اینجا قرارداد می بندیم و رسما مشغول به کار می شوید. گفتند حداقل حقوق قانون کار به همراه بیمه خواهد بود.
گفتند پیش از عقد قرارداد سفته به مبلغ ۵۰ میلیون تومان بابت حسن انجام کار بیاور. بنده نیز سفته با مبلغ مذکور را پیش از عقد قرارداد تحویل دادم. یکی دو روز پس از تحویل سفته گفتند از این قسمت بروید اگر قسمت دیگری خواستیم اطلاع می دهیم. با درخواست های متعدد بنده مبنی بر تسویه و عودت سفته ها، گفتند شما حدود ۲ میلیون و ۱۳۰ هزار تومان خطا داشتید (که صحت آن از سمت بنده بررسی نشده و فعلا اجازه بررسی آن را ندادند )و ۸۶۰ هزار تومان حقوق این مدت ۲۰ روزه، ما به التفاوت این دو را پرداخت کن تا سفته ها را برگردانیم.
آیا این خطایی که بنابر اذعان آنها اعلام شده جز خیانت در امانت است؟
بنده دانشجو هستم و فعلا شغلی ندارم، لطفا بفرمایید بنده چه کنم؟ آیا میتوانم شکایت کنم؟ بنده اطلاعات حقوقی چندانی ندارم. راهنمایی شما برایم بسیار مهم است. باتشکر.

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر عدم انجام تعهدات شما محرز باشد ضبط ضمانتنامه شما ممکن خواهد بود در غیر اینصورت میبایست نسبت به استرداد ضمانت اقدام گردد ضبط بدون دلیل خیانت د را مانت خواهد بود حال شما بهتر هست دادخواست استرداد ضمانت (سفته ) را مطرح کنید

با درود فراوان
نسبت به استرداد سفته امانت به طرف مقابل اظهارنامه ارسال نمایید . جهت تنظیم اظهارنامه میتوانید تمکاس بگیرید .

سلام با توجه به ضمانتی بودن سفته ، اگر قصد داشته باشند نسبت به آن اقدام کنند باید برای دادگاه ثابت کنند که شما تخلفی کرده اید و باعث ورود ضرر شده اید . در غیر این صورت دعوی شان رد می شود . البته باید در متن سفته به موضوع ضمانتی بودن حتما اشاره کرده باشید .