چطور حق و حقوق خودم رو از خانه پدری دریافت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۶ #00172639

با سلام فرزند خانده ای هستم تاریخ تولد ۱۳۶۱ که سال ۶۳ به یک خانواده که زن ۴۸ سال و مرد ۵۰ سال داشت داده شده از وقتی که خودمو شناختم این دو نفر پدر و مادرم بودند مادر حدود سال ۷۵ سکته مغزی کرد و زمین گیر شد حدود سال ۸۰ پدر یک صلح نامه عادی نوشت و ۶ نفر شاهد امضا کردند که صلح نامه در خانه پدری بود چون ما (من و همسرم) با آنها در یک خانه زندگی میکردیم در سال ۹۰ مادر فوت کرد و سال ۹۱ پدردختیی ۳۱ ساله را به عقد دائم خود در اورد تا وقتی پدر زنده بود مشکلی نبود در سال ۹۶ پدر فوت کرد و زن بابا و ۴ ورثه(فرزندان برادر پدرم) اقدام به فروش خانه و زندگی پدرم کردند کاغذ صلح نامه ناپدید شد و من کپی رنگی اون و ۵ شاهد بردم دادگاه شهادت دادند و تشخیص خط هم رفت ولی در پایان ادادگاه بدوی و تجدید نظر رای به رد صلح نامه و مکوم شدن من دادند من بعد از ۳۸ سال که تک فرزند و سوگلی آن بیامرز ها بودم و مادرم را نزدیک به ۱۵ سال تر و خشک میکردم و از هر دو ی آنها نگهداری کردم حالا یکدفعه شدم فرزند خانده و با یک زن و دو دختر کل زندگیم رو ازم گرفتم حتی در خانه پدریم یه خونه نقلی عادی ساز ساخته بودم که اونم ازم گرفتم و تخریبش کردن چند جا رفتم گفتن حق شما پایمال شده ولی حیف که قانونه یعنی یه جورایی انداختن گردن قانون سوال من اینه که حق من چی شده اگه قانون بوده چرا توی این چندین سال نیامد بگه تو فرزند خانده ای و پدرت با ید رسمی یه چیزی بهت یده و چرا اصلا قانون به پدرم اجبار نکرد که کار منو راه بیاندازه چرا حالا که فوت کرده زن بابا ورثه ای که تا حالا نبودن و قانونی که تا حالا نبوده اومدن و از من طلبکارانه کل زندگیو ازم گرفتم کجای این وضع رو نیشه اسمشو گذاشت عدالت من چیکنم شما ها خودتونو بزارید جای من ولی خداییش مین جور راحت نگین خوب پدزت باید به نامت میزده و قانون دیگه کاریش نمیشه کرد

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا تنفیذ صلح نامه را از دادگاه تقاضا نمایید.
دادخواست خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

ابتدا باید صلح نامه تنفیذ گردیده سپس ادعای مالکیت کنید

درود

جهت تنفیذ صلح نامه احتیاج به رویت اصل صلح نامه می باشد البته شهادت شهود نیز میتوان موثر باشد و تشخیص ارزش اثباتی ان با قاضی است . در صورت به دست آوردن دلایل جدید برای اعتراض، امکان اعاده دادرسی وجود خواهد داشت ‌ .

درود بر شما، جهت کارشناسی خط کپی مورد قبول نخواهد بود، لذا توصیه می‌شود شما دادخواست تنفیذ صلح‌نامه دهید تا اقدامات مقتضی به عمل آید.

درود
باید نسبت به تنفیذ صلح نامه اقدام کنید اگر تنفیذ شود شما مالک هستید. توصیه می شود مدارک خود را به متخصصی بدهید تا مطالعه کند.

بدون اصل مدارک و با رونوشت نمی توان اقدامی کرد و قابل قبول نیست ولی شهادت شهود تاثیرگزار هست ، پرونده ی شما نیاز به بررسی بیشتری دارد

رونوشت اعتبارقانونی ندارد.ولی شهادت ازادله اثبات دعویست .بایدآرا بدوی و تجدیدنظر رویت شود که چرا رای به بی حقی شماداده شده .به هرحال امکان دادخواهی شما در دیوان هست یا اعاده دادرسی