با توجه به طلاق بائن زوجه و گواهی صوری پزشکی قانونی، پدر همسرم میتواند مرا محکوم به ازاله بکارت ایشان نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۵ #00164395

با توجه به اینکه همسرم یکبار ازدواج کرده بود و در طلاق نامه ایشان به صورت باکره ( طلاق بائن ) با گواهی صوری از پزشک تنها بخاطر خلاص از همسر قبلی و ترس از خانواده و ادامه زندگی با همسر قبلی اعلام عدم باکرگی نمیکند و بخاطر اسم همسرش در شناسنامه نباشد با گواهی صوری باکرگی طلاق بائن میگیرد، حال همسر اینجانب با دادخواست اذن ازدواج و آدرس اشتباه دادخواست کردیم، خوشبختانه طبق ماده ۷۰ الصاق شد، دادگاه تشکیل شد و قرار شد درباره مسایل عدم باکرگی ایشان در دادگاه اعلام نکنیم و مخفی بماند به خاطر حکم طلاق قبلی ایشان و حکم اذن ازدواج را عادی بگیریم و پیچیده نشود اما با توجه به اینکه مدارک طلاق نامه را نشان قاضی دادیم از همسرم پرسید قبلا ازدواج کردید، گفت بله و گفت نزدیکی داشتید گفت بله گفت گواهی پزشک دارید گفت بله گواهی عدم باکرگی جدیدی گفت بگیرید، قاضی حکم بر بطلان دعوی خواهان را صادر کرد و در حکم نوشت با توجه به اینکه ایشان ازدواج کرده و در اثر نزدیکی با همسر قبلی ازاله بکارت از بین رفته نیازی به اذن پدر نمیباشد، دعوای خواهان بطلان اعلام کرد و بیست روز تجدید نظر اعلام کرد و واخواهی نداشت با توجه به غیابی بودن حکم و ما نیز طبق همان حکم بطلان توانستیم ازدواج کنیم زیرا قاضی بعد از چند روز برای محضر نوشت حکم لازم الاجراست، حال با توجه به بطلان دعوی و عدم آدرس صحیح و از آنجا که طلاق ایشان بائن بوده و در آن زمان گواهی صوری داشته پدر میتواند شکایت کند؟
و بگوید ازاله بکارت کار من بوده نه ایشان؟
در صورتی که قبل از دادگاه همسرم تعهد محضری داده که در ازدواج قبلی این عمل رخ داده.
خواستم بدانم تکلیف چیست؟
شکایت ایشان پدرش چگونه است؟
درآینده امیدوارم واضح توضیح داده باشم.

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایتی متصور شما نمیباشد و شما مسئولیتی ندارید و با توجه به اقرار خود زوجه در محکمه و تعهد محضری که داده اند موضوع روشن است و در صورت شکایت پدر زوجه شما میتوانید به استناد همین دلایل از خود دفاع نمایید ، هر چند چنین شکایتی از سوی پدر ایشان مسموع نمیباشد .