آیا نامه پزشکی که بعد دو هفته بوده مورد قبول است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۳۶ #00083814

باسلام
تقریبا دوماه پیش با همسرم در خونه بحثمون بالا کشید طوری که داشت خود زنی میکرد بخاطر همین با سر و صدای زیاد صاحبخانه که در طرقه دوم بود با همسرش امدن توی حیاط و من و همسرمم نیز رفتیم حیاط که همسرم با گوشی صاحبخانه با برادرش تماس گرفت که برادر خانومم با مادر خانومم امدن خونه من توی حیاط که رسیدن بدون هیچ حرفی من رو زدن که مادر خانومم با سیلی و برادر خانومم با مشت زدن که همسایه ها و صاحبخانه شاهد بودن که حتی برادر خانومم با برداشتن یه میله اهنی تهدید به کشتن میکرد که بنده فردای اونروز رفتم از طریق دادسرا اقدام به شکایت کردم و صاحبخانه و یکی از همسایه ها در کلانتری حاضر شدن و شهادت دادن و نامه پزشکی قانونی نیز گرفتم که حارصه پیشانی و کبودی زیر چشم رو نوشته بودش بعد از دو هفته مادر و برادر خانومم فهمیدن که بنده شکایت کردم رفتن الکی نامه پزشکی قانونی گرفتن با دوز کلک و منو شکایت کردن
حال سوالم اینه که
ایا نامه پزشکی که بعد دو هفته بود مورد قبوله؟
وکیلشون نسبت به در گیری منزل بنده اعتراف کرده و گفته که درگیری اتفاق افتاده درگیری شب اتفاق افتاده آیا ورود به عنف هستش؟ یا خیر؟
اگر هست احتمال حبس به سه تا شش ماه زندانی شدن داره؟
درضمن پرونده در حال حاضر در دادسرا شعبه باز پرسی هستش
ممنون که وقت میذارین و پاسخ میدهین

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. اگر نسبت به نظر پزشکی قانونی اعتراض دارید می توانید ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ ضمن اعتراض و پرداخت هزینه کارشناسی پرونده را به کارشناسی سه نفره پزشکی بفرستند و معمولا مهم آثار ناشی از ضرب و جرح است که در روز معاینه وجود داشته باشد بسیاری از پرونده ها را بعد از گذشت ماه ها باز می توان کارشناسی نمود اگر خودتان درب منزل را به روی شان نگشو ده اید و به زور وارد منزل شدن می توانید از آن ها به اتهام ورود به عنف شکایت کنید به انضمام ایراد ضرب و جرح عمدی