هیچگونه بیمه و سنوات پرداخت نکردند، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۷ #00079100

سلام و عرض ادب خدمت شما بنده در یک ساختمان مسکونی هفت سال است بعنوان سرایدار پاره وقت مشغول کار هستم از روز اول تا الان هیچگونه بیمه و سنوات پرداخت نکردند لطفا راهنمایی کنید که چکار باید بکنم

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر قراردادی فی مابین دارید با استنتاد به آن و یا واریزی های ایشانبه حسابتان یا تهیه استشهادیه اقدام نمایید

با اثبات رابطه کارگری بوسیله شهود ،رسیدهای واریز حقوق ،پرینت حساب شخصی در صورتیکه حقوقتان هر ماه به حساب واریز میشده و مدارک دیگر منجمله در صورت وجود قراداد کار با مراجعه به اداره کار میتوانید احقاق حق نمایید و کلیه مبالغ اعم از مبالغ پرداخت نشده طبق قانون کار و همچنین سنوات و .... را دریافت خواهید کرد لازم بذکر است صرف ارائه برگه تسویه حساب از سوی کارفرما قابل قبول نخواهد بود و حتما باید مدارک پرداخت و واریز وجه ارائه گردد.

با سلام
در صورت داشتن قرارداد با استناد به ان قرارداد و در غیر اینصورت میتوانید از طریق استشهادیه و یا سایر مدارک موجود مانند فیش های واریزی جهت حقوق ماهیانه ، از طریق اداره کار اقدام به مطالبه حق و حقوق خویش من جمله حق بیمه و سنوات و عیدی و اضافه کاری نمایید.

اگر دارای قرارداد هستید باستناد قرارداد و در غیر اینصورت با تهیه استشهادیه باید به اداره کار منطقه خود مراجعه کرده و مطالبه حق و حقوق و مزایا و بیمه را بنمایید .

این موضوع بسته به قرار داد شما و کارفرما می باشد. ولی در هر حال می توانید با جمع آوری مدارک و اسناد دال بر اینکه شما کارگر ساختمان بوده اید به اداره کار محل مراجعه نمایید و درخواست بررسی کنید. با توجه به جزییات مهم حتما از مشاورین زبده سایت در این خصوص بهره ببرید