آیا جرمی انجام شده و در صورت مثبت بودن جزای آن چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۴ #00073398

با سلام
بنده مدیر عامل شرکت کوچک خصوصی هستم که ۷۰ درصد سهام به نامه بنده هست و ۳۰ درصد به نام یک خواهر و برادر که در اصل پدرشان که دوست ما هست نماینده آنها و جلوی ماجرا هست که البته وکالت قانونی ندراد. ایشان در زمانی که من مسافرت بودم بدون اجازه قرارداد مالی به جای من امضا کردند به روی اسم من امضا خودشان را زدند در حالی که هیچ سمت قانونی یا عضو هیئت مدیره یا سهامدار و یا حق امضا دار نیستند و ما مجبور به پرداخت وجه شدیم ضمنا چکهای شرکت دو امضا هست بین من و پسر ایشان که چکها از قبل همه امضا شده بود توسط من و در همین زمان مسافرت چکها را بدون اجازه به منزل بردند و متن چک همین قرارداد هم به دست خط ایشان هست. ضمنا ایشان بدون اجازه بر روی سربرگ شرکت برای حسابدار برای خودشان فاکتور مشاور رد میکنند بدون هیچگونه توافق یا قراردادی. لطفا بفرمایید آیا جرمی انجام شده و در صورت مثبت بودن جزای آن چیست؟
در ضمن ایشان به بهانه تعیین تکلیف شرکت و حق السهم و دیگر موارد جلوی فعالیتهای شرکت را عملا گرفته اند و با توجه به این که این شرکت به دولت و سایر مراجع تعهدات قانونی و کاری دارد و چند روز دیگر تاریخ اعتبار دو ساله اعتبار شرکت تمام میشود وضعیت و راه حل پیشنهادی چیست؟
با تشکر

مشاوره حقوقی شرکت ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه ایشان حق امضا ندارند تمام قراردادهای منعقد شده ممضی ایشان از اساس باطل است و شما میتوانستید تقاضای ابطال انها را از دادگاه درخواست کنید علیرغم وجود این حق برای شما ، با پرداخت دیون ناشی از این قرارداد شما به طور ضمنی به قراردادهای فضولی این شخص را امضا نمودید و دیگر امکان طرح دعوی را ندارید در خصوص امضای چک سفید هم خود شما در وادی امر مجرم محسوب می شوید مطابق قانون چک سفید امضا جرم تلقی میشود با در نظر داشتن این امر خود شما بر ضرر خود اقدام کردید و از سوی دیگر به طور ضمنی با اعطای چک ممضی بدون تکمیل مفاد ان وی را وکیل در تکمیل مفاد نمودید ولی از سوی دیگر شاید شکایت خیانت در امانت یا سواستفاده از حدود مصلحت را بتوانید مطرح کنید و در مورد ممانعت از فعالیت شرکت شما میتوانید از دادگاه تقاضای رسیدگی بفرمایید از این حیث که شریک شما با عدم همکاری شرکت را در استانه ورشکستگی قرار داده است و بخواهید که سهم وی به شخص دیگری فروخته شود.