اتهام جعل سند عادی قولنامه در چه صورتی محرز است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۰۱ #00070549

با سلام و تشکر فراوان بابت ایجاد آرامش. سال ۹۰ زمینی با قولنامه خریدم. حال شخصی ثالث بدون هیچ مدرکی صرفا با ادعا بنده را متهم به جعل قولنامه کرده است و مدعی است زمین مال من است. همه شهود قولنامه فوت کرده اند خوشبختانه فروشنده و صاحب ملک زنده است. دادگاه بدون ایرادهای بنده مبنی بر عدم ارایه دلیل و مدرک خواهان، قولنامه را به کارشناسی یکنفره داد. ایشان همه امضاهای شهود را مطابقت ندانست و در خصوص فروشنده هم نوشته که علیرغم اقرار به معامله اما امضا صحت ندارد. اصلا اسمی از بنده و اظهاراتم در قولنامه ذکر نکرده. آیا اقرار فروشنده کفایت نمی کند در حالی که ده سال از امضای ایشان گذشته است طبیعی است اختلافاتی در امضا باشد

مشاوره حقوقی جعل
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام چون ایشان اقرار کرده اند موردی نخواهد بود

اصل فروشنده است که اقرارکرده وهیچ شکایتی نداردبازهم بستگی به دلایل ورای قاضی دارد

سلام
چون فروشنده اقرار کرده نظر کارشناسی ارجحیت نمی یابد.

نظر کارشناسی لازم الاتباع برای قاضی رسیدگی کننده نیست و اقرار فروشنده بر آن ارجحیت دارد.

با سلام برادر محترم اگر فروشنده اقرار نمی کرد موضوع متفاوت می شد اما با توجه به اقرار فروشنده مشکلی متوجه شما نیست

اگر فروشنده اقرار کند قولنامه را امضا کرده شما محکوم به جعل نمیشوید

با سلام،با توجه به اقرار فروشنده به فروش و اینکه اقرار از ادله اثبات دعوی می باشد ،اتهامی متوجه شما نخواهد بود.