میتوانم سازنده را الزام به انجام تعهداتش در اخذ پایان کار و غیره بنمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۶ #00059036

باسلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
در قراردادی بین بنده بعنوان مالک و سازنده قرار شده کارها و امور اداری مربوط به اخذ پایان کار صورتمجلس تفکیکی و غیره به عهده هر دو نفر باشد و هم بنده و هم سازنده واحدهایمان را پیش فروش کردیم هم اکنون اینجانب پیگیر کارهای اداری هستم ولی سازنده هیچ اقدامی در اینباره انجام نمیدهد و حتی هزینه هایی که طبق قرارداد مشارکت ملزم به پرداخت است را نمی پردازد آیا با توجه به انجام امور ( که فعلا در مراحل ابتدایی در شهرداری است ) توسط بنده میتوانم سازنده را هم الزام به انجام تعهداتش در اخذ پایان کار و غیره بنمایم؟ و آیا در دادخواست الزام به انجام تعهد میتوانم مطالبه وجوه را هم بخواهم با سپاس

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله میتوانید دادخواست شما نیازمند ببرسی و تامل در نگارش میباشد حتما قبل از تنظیم دادخواست با وکیل مشاوره نمایید

سلام
بله میتوانید اما چون میبایست در تنظیم دادخواست نکاتی را رعایت نمود که مشکلی ایجاد نگردد در صورت تمایل لطفا بعد از رزرو مشاوره تلفنی تماس بگیرید که خدمتتان عرض کنم و دادخواست مورد نیازتان را برایتان تنظیم کنم