برای انتقال سند فروشنده اصلی وامها را تسویه نمیکنه که سند از رهن در بیاد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۳ #99892676

سلام و خسته نباشی محضر مبارک شما
ببخشید یسوال داشتم..
خرداد ۹۸ یک باب منزل خریداری کردم و مبایعه نامه بین من و فروشنده قید و امضا گردید.نصف قیمت خونه را دادم و بقیه پول قرار بر این شد ک چون منزل بدهی وام داشت تا وامها را تسویه کنه آنوقت پرداخت کنم.فروشنده ای ک منزل بمن فروخته همین شرایط با صاحب اصلی داره که بدهی وام داره و هنوز وامها را از بانک تسویه نکرده..
الان برای انتقال سند فروشنده اصلی دم به تله نمیده و وامها را تسویه نمیکنه که سند از رهن در بیاد..
ممنونم الان من میخام سند به اسم خودم بشه..ممنونم راهنمایی بفرمایید ک من چکار کنم که بتوانم منزل به اسمم بشه.؟ و در ضمن الان در منزل سکونت دارم..

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای انتقال سند ملک کار هایی نیاز است که باید به ترتیب انجام شود ابتدا پس از انجام مبایعه نامه در دفتر املاک سند را جهت انتقال به دفتر اسناد رسمی برده و دو نامه یکی برای شهرداری و دیگری برای امور دارایی و مالیاتی نیاز است بعد از گرفتن جواب نامه های دارایی و شهرداری آنها را به دفتر اسناد رسمی برده و دفتر هم استعلام ثبت را می گیرد و در صورت صحت اطلاعات انتقال انجام می شود اگر سند رهن بانک نباشد با مراجعه به بانک و تعویض ضامنین وام و در شرایطی پرداخت ۱۰ درصد مبلغ باقیمانده وام انتقال انجام می شود ولی از آنجایی که فروشنده شما حاضر به انتقال نیست شما با دادن دادخواست ملزم به انتقال سند رسمی در مراجع قضایی و پرداخت مبلغ مانده ثمن مبایعه نامه در حساب صندوق دادگستری نماینده دادگستری پس از اتمام امور قضایی مربوطه اقدام به انتقال سند برای شما می کنند.

اگر در قرارداد تاریخ ذکر شده که تا آن تاریخ باید تسویه شود می توانید دادخواست الزام دهید به طرفیت هر دو نفر