سفته گرفته و پس نمیده چه اقدامی باید بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۲ #99820804

سلام روز بخیر من در شرکتی کار کردم و برای ثبت قرار داد هی امروزو فردا کردن و تا پایان مدت قرار داد امضا نکردن و صفته های منو تحویل ندادن حالا موقع تسویه حساب حقوق یک ماه رو ندادن و نامه ی جریمه ای برای من فرستادن به دروغ که زد و خورد در شرکت داشتین کارمندی رو زدین و فوش دادین و کد. های سایت رو بردین و نیاوردین حدود چهل میلیون جریمه نوشتن برای من که هیچ کدوم هم درست نیس حقوق و صفته هامم ندادن حالا سوالم اینه گفتن در جواب نامه با هر قسمتی که مشکل دارید برای ما بگید جواب نامه رو بدم یا برم شکایت کنم چون فک کنم برای ترسوندن من و کنار کشیذن از حق و حقوقم این نامه رو ارسال کردند

مشاوره حقوقی سفته
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اول از همه یک اظهارنامه بابت مطالبه حقوق و سفته های خود خطاب به مدیران شرکت ارسال بفرمایید
سپس به وزارت کار شکایت کنید و تشکیل پرونده بدهید
شما با شاهد و پرینت واریز وجه و همچنین اقرار ضمنی مدیران به وجود رابطه کاری، از تمام حقوق خود از جمله حقوق های معوقه، استرداد سفته های شما که بابت تضمین داده بودید، اگر حقوق شما کمتر از مصوب وزارت کار باشه ما به التفاوت بهتون پرداخت میشه، عیدی و سنوات و ....
حتما مراجعه بفرمایید

با درود.دوست عزیز.اولا نامه که فرستاده احتمالا اظهارنامه هست؛بنظرم جواب ندین. نسبت به مطالبه سفته هم اظهارنامه براسترداد لاشه سفته بهش ارسال فرمایید.اگر تمکین نکرد؛دادخواست استرداد لاشه سفته اردفترخدمات قضائی ارسال نمائید.و برای حقوق معوقه ات از اداره کار اقدام نمایید.

با سلام.شما می توانید ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر استرداد سفته ها ارسال و درصورتی که سفته ها را به شما مسترد ننمودند دادخواست استرداد سفته را به مرجع قضایی تقدیم نمایید.

بدوا اظهارنامه ارسال نمایید و مطالبه لاشه سفته نمایید اگر از استرداد سفته ها خودداری نمودند دعوای استرداد لاشه سفته باید طرح شود.

باسلام نسبت به مطالبه حق وحقوقاتتون از طریق اداره کار اقدام کنیدونسبت به استرداد سفته دادخواست بدین‌

دوست گرامی.برای سفته ها اظهارنامه ارسال و سپس دادخواست استرداد مطرح نمایید.مطالبات خود از طریق اداره کار پیگیری نمایید

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید.

نسبت به سفته ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید