اعتبار صلح در موردی که مقدار و مکان و مشخصات ثبتی مال الصلح بطور دقیق مشخص نیست چقدر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۷۶ #99806

پدر بزرگم املاک ارثیه ای در یکی از شهرستان ها داشته که بدلایلی از مکان و پلاک ثبتی و تعداد پلاک ها اطلاع دقیقی نداشته است . پیش از فوت صلح نامه ای را برای مادرم و باقی وراث تنظیم نموده است و قید کرده که زمین های ارثیه ای خود در فلان شهرستان که شرایط آن ها در حین تنظیم صلح نامه نامعلوم بوده و ارثیه پدرش می باشد را به فرزندانش با شرایط مندرج در صلح نامه تقسیم و صلح نموده و فرزندان و گواهان صلح نامه را امضا نمودند . آیا امروز که مکان و پلاک ثبتی املاک ارثیه ای پدر بزرگم مشخص شده است ، آن صلح نامه در مورد آن املاک نافذ می باشد ؟ آیا مشخص نبودن مشخصات ثبتی و مکان و مقدار املاک در صلح نامه سبب بی اعتباری آن می شود ؟ با توجه به اینکه مصالح دقیقا قید کرده که هر مقدار از املاک ارثیه ای پدری اش در فلان شهرستان
با تشکر

مشاوره حقوقی صلح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صلحنامه املاک باید دقیقا مورد صلح مشخص باشد که چیست و به صورت کلی نمیشود صلح کرد.