تصادف در هنگام برگشت از بیمارستان در حالی که مسافر اسنپ بودم چقدر دیه دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۸۳ #99672

۲۳ خرداد ماه رباط شانه راستم را به علت پارگی در اثر ورزش جراحی کردم.۳ تیر ماه چند روز بعد در حالی که مسافر اسنپ بودم تصادف کردم.رباط محل جراحی کمی پارگی مجدد پیدا کرد.بعد از شکایت و ... شنبه ۲۲ دی ماه در دادگاه کیفری وقت صدور حکم دارم.اما در معاینه اول پزشکی قانونی گفته پارگی مجدد در اثر برخورد ولی در معاینه دوم نوشته پارگی مطابق با آسیب قبلی و دیه را هشت دهم درصد اعلام کرده.لطفا در خصوص مبلغ دیه اظهار نظر نایید و بفرمایید اینکه من باید چه اقدامی کنم تا به حق واقعی خودم برسم.با سپاس

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبلغ دیه 18 میلیون و 480 هزار تومان میباشد. لذا امکان اعتراض به گواهی پزشکی قانونی وجود دارد.