نحوه محاسبه مهریه و اجرت المثل و نفقه بعد از 32 سال زندگی

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۲۷,۹۵۷ #995

با سلام لطفا نحوه پرداخت اجرت المثل را برای زنی که 32 سال زندگی مشترک داشته بیان کنیدو نیز در رالطه با نفقه و محاسبه مهریه

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سالانه بین یک تا دو میلیون تومان است باز هم بستگی به نظر کارشناس دادگستری دارد

سلام .تعیین اجرت المثل با ارجاع امربه کارشناس دادگستری انجام می گیرد

با سلام و احترام محاسبه اجرت المثل با کارشناس رسمی دادگستری می باشد و شرایط متفاوتی برای هرشخص دارد

اجرت المثل و نفقه توسط کارشناس رسمی دادگستری محاسبه می شود.مهریه به نرخ روز باید پرداخت گردد.

سلام
اجرت‌المثل و نفقه بر اساس نظر کارشناس رسمی محاسبه و تعیین می گردد .

با سلام طبق قوانین توسط کارشناسان دادگستری به روز تعیین می شود

درود ،
تعیین میزان نفقه گذشته و حال زن با نظر کارشناس است و در مورد مطالبه مهریه اگر وجه نقد باشد هم به نرخ روز و سکه و مال هم همان میزان عین آن است .