چگونه می توانم ثابت کنم درخواست طلاق از طرف زوج است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۹ #99307115

سلام
همسرم تصمیم به طلاق داره من خانم هستم وعقد هستم اما اقدامی نمی کنه من هم اصلا طلاق نمی خوام،چون رفت و آمدشونو قطع کردند ۴ماهه.من تصمیم دارم علاوه بر درخواست نفقه،احضار نامه بفرستم مبنی براینکه جهیزیه آمادست و بنده تمکین می کنم.این اقدام بنده چه تاثیری داره؟ مشخص می کنه که درخواست طلاق از طرف زوج هست؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام نیازی نیست شما اظهارنامه ای بفرستید

وقتی شخصی دادخواست طلاق می دهد مشخص می شود او متقاضی طلاق است
پیشنهاد می شود اگر درخواست سازش دارید از مسیر حقوقی اقدام نکنید
و از طریق مشاور خانواده اقدام کنید

اگر ایشان دادخواست طلاق داده باشند که خواهان طلاق ایشان هستند و مشخص میباشد. لذا اگر ایشان منزل تهیه نکنند برای اثبات عسر و حرج شما موثر است.