با عدم ثبت عقد دائم چه باید کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۲ #99279057

سلام وقت بخیر
بنده الان نامزد یه آقایی هستم که خانم قبلیش رو داره طلاق میده ولی بخاطر مهریه اش هنوز طلاق کامل نیست این خانم خانه و ماشین نامزدم رو توقیف کرده و قراره پس از کارشناسی که قراره برای بار سوم و آخر انجام بشه مهریه رو مشخص و پرداخت کنند پدرم فشار آورده که زود باید عقد انجام شه الان برای عقد به مشکل برخوردیم هیچ محضری راضی به عقدمون نمیشه تا اینکه امروز نامزدم تماس گرفت و گفت یه محضر پیدا کردم که خطبه عقد رو میخونه تو شناسنامه هم ثبت میکنه ولی ثبت دفتریش نمیکنه این آقا یه برگه از وکیل گرفته با عنوان بعلت عدم سازش درحال انجام کارهای طلاق هستیم خواهشم اینه همه جوانب مشکل من رو چک کنید و راهنمایی کنید متاسفانه بنده پدرم پیر و بیسواد هست قادر به پیگیری نیست

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که زوج هنوز طلاق از همسر اول نگرفته نمیتواند ازدواج مجدد نماید مگر با دستور قاضی و رعایت تشریفات