آیا شیطان پرست بودن ارتباطی با اثبات قتل عمد می تواند داشته باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۸ #99278734

سلام خدا قوت از اینکه به سوالات با حوصله و کامل پاسخ می دهید سپاسگزارم خواستم بپرسم که در خصوص پرونده قتل خواهرم و اظهارات قاتل اینکه عنوان می کند من نبودم شیطان بود آیا می شود به شیطان پرست بودن ایشان اشاره کرد؟ به دلیل اینکه قبل از ارتکاب قتل مقتول را شکنجه می دهد و حتی در گزارش آتش نشانی ذکر شده که در کانون حریق بوده یک مدت زمانی شاهد سوختن مقتول بوده است .لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی قتل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قتل عمد هنگامی محقق می شودکه شخص بالغ و عاقل،آهنگ کشتن دیگری را
کند.برای عمدی محسوب شدن جرم، مرتکب باید هم عمد در فعل و هم قصد نتیجه را داشته
باشد(عامدا فی فعله،عامدا فی قصده)و با فقدان هر یک از این دو ، جرم ارتکابی عمدی
محسوب نخواهد شد. برای تحقق عمد در فعل،مرتکب باید رفتار مجرمانه را از روی اراده و
اختیار بر روی انسان موردنظر انجام داده باشد، نه اینکه بر اثر عواملی ( مثل جنون ، مستی،
اجبار و هیپنوتیزم) هیچ گونه اراده ای در ارتکاب رفتار مجرمانه نداشته باشد؛ یا از انسان بودن
آنچه که مورد اصابت قرار می دهد ناآگاه بوده باشد ، در هیچ یک از این حالات ، جرم
مرتکب عمدی محسوب نخواهد شد و توسط پزشکی قانونی اثبات خواهد شد