آیا طلاق زوجه با مهریه عندالاستطاعه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۸ #99192615

با سلام.
در صورتیکه تمامی مهریه زوجه عندالاستطاعه باشد، آیا زوج بدلیل رای رابطه نامشروع امکان طلاق زوجه را دارد؟
( با شرایطی که بعد از طلاق، مهریه زوجه به قوت خود باقی بماند؟)

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زوج امکان تقاضای طلاق را دارد و در خصوص مطالبه مهریه از سوی زوجه، ایشان باید ملائت مالی زوج را نیز اثبات نمایند

سلام
براساس قانون زوج هر زمان بخواهد میتواند زوجه را طلاق دهد و برای این امر نیازی به اثبات رابطه نامشروع ندارد.
پس از طلاق در صورتیکه زوجه بتواند استطاعت مالی زوج را اثبات نماید، زوج موظف به پرداخت مهریه خواهد شد.

سلام

در هر صورت زوج می تواند تقاضای طلاق کند ولی باید حقوق مالی زوجه را پرداخت کند و رابطه نامشروع داشتن یا نداشتن او و عندالمطالبه بودن یا عندالاستطاعه بودن مهریه تاثیری در آن ندارد.

سلام خیر فقط این موضوع در جایی کارائی دارد که زوجه مهریه را مطالبه کند ولی زوج اگر بخواهد طلاق زوجه را بدهد باید لطف کرده و تمام حق و حقوق وی را بپردازد

با سلام
حق طلاق قانونا با مرد است و برای اثبات این امر نیاز به دلیل ندارید و رابطه نامشروع نیز مسقط دریافت مهریه از جانب زوجه نخواهد و در صورت عندالاستطاعه بودن مهریه نیز با درخواست طلاق از جانب زوج حق و حقوق مالی زوجه از جمله مهریه، نفقه و اجرت المثل با اثبات توان مالی زوج توسط زوجه به صورت اقساط باید پرداخت شود.