آیا قبل از اقدام به پیگیری با سازمان ثبت اسناد باید شورای حل اختلاف مراجعه نمائیم برای تقسیم یا تحریر ترکه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۱ #99172855

سلام به وکلای عزیز
پدربزرگ اینجانب سال ۱۳۲۸ فوت کرده است و برگه انحصار وراثت ایشان هم دریافت شده جدیدا اطلاع پیدا کردیم ایشان در سال ۱۳۰۸ زمینی داشته که احتیاج است با سازمان ثبت املاک برای حدود و مالکیت آن پیگیری شود و قرار شده پدر اینجانب که تنها بازمانده آن مرحوم می باشد با وکالت نوادگان ایشان پیگیری کند سئوالی که دارم:
۱- آیا قبل از اقدام به پیگیری با سازمان ثبت اسناد باید شورای حل اختلاف مراجعه نمائیم برای تقسیم یا تحریر ترکه؟
۲- درباره این موضوع که ملک مشخص نیست درخواست تقسیم یا تحریر ترکه باید بدهیم؟
۳- وکالتی که به پدرم می دهند باید برگه انحصار وراثت فرزندان آن مرحوم که فوت کرده اند را هم ارائه دهند؟
با سپاس

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انحصار وراثت مزبور صرفا اسامی وراث قانونی دارای سهم الارث را که در زمان وفات مورث زنده بودند را نوشته است.اگر تقسیم ترکه صورت نگرفته است تمامی وراث در ماترک به طور مشاعا به نسبت سهم مفروض در قانون شریک هستند و بنابراین برای اداره مال مشاعی می تواندد از میان خود شخصی را به عنوان مدیر برای اتخاذ تصمیم در مورد اموال اانتخاب نمایند .بله پدر شما بایست برگه انحصار وراثت و برگه وکالت محضری وراث برای اداره اموال مشاعی را با خود ببرد.