ایا امکان فسخ قراداد مشارکت ساخت از ناحیه مالک به دلیل تاخیر در شروع وجود دارد ؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۲۸۷ #989

با توجه به اینکه از تاریخ تحریر قراداد92/03/18مدت زمان طولانی می گذرد و سازنده تاکنون به تعهدات خود عمل ننموده است امکان فسخ قرارداد از ناحیه مالک وجود دارد؟ در ضمن در بخشی از قرارداد این عبارت آمده است

طرفین ضمن عقد خارج لازم مرقوم متعهد و ملتزم به اجرای تمامی مفاد این قرارداد مشارکت می باشند.

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در مفاد قراداد ذکر شده؟

چناچه شرایطی برای فسخ ذکر نشده باشد شما می توانید فرد را ملزم به انجام تعهد و پرداخت خسارت تاخیر آن کنید

امکان فسخ به این علت مستاز۳شرط ضمن عقد است

چناچه شرایطی برای فسخ ذکر نشده باشد شما می توانید فرد را ملزم به انجام تعهد و پرداخت خسارت تاخیر آن کنید.

اگر شرایط فسخ در آن قید شده باشد باید طبق آن عمل کرد

با سلام

با توجه به قرارداد انعقادی بین طرفین باید به مفاد آن توجه نمود و اگر شرایط فسخ در آن قید شده باشد باید طبق آن عمل کرد و اگر شرایطی برای فسخ ذکر نشده باشد شما می توانید فرد را ملزم به انجام تعهد و پرداخت خسارت تاخیر آن نمایید

موفق باشید