چطور میتونم به قاضی اثبات کنم منو تهدید کرده؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۶ #98823761

چند روز قبل یک ماشین یک دفعه پیچید جلوی من و بعد از درگیری لفظی بهم حمله کردن و اقدام به کتک زدن من کردند بنده با توجه به معلولیت جسمی حرکتی نتونستم از خودم دفاع کنم، شکایت کردم و پزشکی قانونی رفتم قرار شد پرونده کلانتری بفرسته دادگاه اون فرد منو تهدید به قتل و آدم ربایی کرد چطور میتونم به قاضی اثبات کنم منو تهدید کرده برای اثبات کتک کاری صورت جلسه کلانتری هست که خودش هم زیرش امضا کرد الان برای تهدید به قتل و آدم ربایی چکار باید کنم؟ به قاضی چی باید بگم؟ایشون دارن با اعمال نفوذ در روند پرونده اخلال ایجاد میکنند

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شهود دارید شهود خود را معرفی نمایید

با سلام به شهادت شهود استناد کنید

از طریق شهادت شهود امکان اثبات موضوع وجود دارد.

با درود از طریق شهادت شهود و دیگر مستندات

با سلام
برای اثبات این موضوع بایستی شاهد داشته باشید یا دست نوشته و یا پیامک در دست داشته باشید یا با اقرار صریح یا ضمنی توسط متشاکی در حضور دادگاه ، در غیر اینصورت امکان اثبات ممکن نخواهد بود

از طریق شهادت شهود، گزارش مرجع انتظامی و قرائن دیگر

سلام باید شهود داشته باشید یا اگر از طریق تلفنی یا پبامک تهدید میکنند به دادگاه ارائه بدید.