مراحل تا رسیدن به روز اجرا حکم قصاص چگونه است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۱۹ #98751806

سلام
پرونده قتل عمد در شعبه اجرای احکام چندماهه تشکیل شده و ولی دم قصاص خواستند تا الان شعبه دوبار نامه فرستاده به دیوان سوالم اینه بعد از این نامه‌ها ما منتظر چی باید باشیم؟ روال اینجور پرونده‌ها چطوریه؟ چون برای گرفتن رضایت هم از سمت خانواده قاتل پا پیش گذاشتن اصلا مگه وقت رضایت گرفتنه الان؟ چون من شنیده بودم میگن پرونده میره شورای حل اختلاف اونجا مرحله دادن یا ندادنه رضایته
معمولا چقدر طول میکشه زمان این پرونده؟
سپاس از شما

مشاوره حقوقی قتل
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باید مراحل استیذان از رئیس قوه طی شود و این امر زمان بر خواهد بود،هرزمانی تا قبل از اجرای حکم امکان اخذ رضایت وجود خواهد داشت.

سلام
زمان و مکان خاصی برای اخذ رضایت وجود ندارد
موضوع روند کار نیز بستگی به حجم کار شعب دیوان دارد تا پس از انجام نامه نگاری ها نسبت به اجرای حکم در صورت تایید ان اقدام شود

برای گرفتن رضایت مدت خاصی پیش بینی نشده است

باسلام. برای اخذ رضایت مدت زمان محدودی وجود ندارد.

با سلام رضایت مدت زمان مشخصی پیش بینی نشده است. رای‌ زمانی قابلیت اجرا را دارد که قطعی شده باشد

با احترام برای اقدام به گرفتن رضایت مشکلی نیست

سلام.رای‌ زمانی قابلیت اجرا را دارد که قطعی شده باشد....