کلاهبرداری اینترنتی رو چطور پیگیری قانونی کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۱۰ #98507213

سلام. بنده برای زودتر راه اندازی کسب و کار و ایده خود و برای صرفه جویی در هزینه تصمیم به شروع با پروژه آماده کردم. در سایتی پروژه ای رو مشاهده کردم که خیلی مناسب بود
داخل واتس آپ به صاحب پروژه پیام دادم و سر مبلغ ۱ تومن طی کردیم و ایشون قرار بود سورس سایت و سورس اپلیکیشن در اختیارم بزاره و در کمتر از ۲۴ ساعت بصورت کامل راه اندازی کند و ۱ سال پشتیبانی کند
بعد از پرداخت ایشون فقط سورس سایت با مشخصات دامنه دیگه ای رو روی دامنه سایت من قرار داد و دیگه پیگیری نکرد
بعد از ۲ هفته پیام و زنگ سورس اپلیکیشن هم واسه من ارسال کرد و باز دیگه پیگیری نکرد
هم سورس سایت مشکل داره و قالبش آماده هست هم سورس اپلیکیشن مشکل داره و هم راه اندازی بلد نیستم و کلی الاف شدم و سامانه پیامکی اوکی نکرده و هنوز هم نتونستم شروع کنم
فروشنده جواب زنگ و پیام بنده رو نمیده
چند نفر دیگه که از ایشون خریداری کردن هم پیدا کردم که اونا هم همین مشکل رو دارن و بیخیال کسب و کارشون شدن کلا .
من چیکار میتونم بکنم؟ارزش داره شکایت بکنم؟چه اقدامی باید انجام بدم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیددادخواست الزام به ایفای تعهد را تنظیم نمایید

موضوع شما واجد وصف کیفری نیست باید دادخواست الزام خوانده به ایفای تعهد را بدهید

سلام. موضوع قابل پیگیری از طریق طرح شکواییه کلاهبرداری و پیگیری از طریق پلیس فتا می باشد.

با سلام بهتر است از طریق حقوقی دادخواست الزام به ایفای تعهد یا مطالبه وجه بدهید

با سلام
در این حق شما تضییع شده شکی نیست. منتها اشکال کار این است که شما قرارداد روشن و واضحی ندارید که در آن وظایف و تعهدات طرفین مشخص باشد. و استناد به متون واتس اپ و فضای مجازی متاسفانه برای دادگاه دلیل محکمه پسند تلقی نمی شود.

شکواییه را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید و بعد از چند روز پیامکی مبنی بر حضور در پلیس فتا دریافت میکنید و ...

با سلام شما در این خصوص میتوانید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام به ایفای تعهد را ثبت کنید.