همسرم با این مدارک چه اقدامی میتواند علیه من بکند؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۳۱ #98475840

باسلام.
یک هفته است بر اثر مشاجره و اقدام همسر برای راندن من از منزل شخصی منزل پدرم هستم. دختر ۵ ساله ما چند روز پیش من و چند روز نزد پدر بود. من به همسرم ابراز کردم من در منزل پدر نمیتوانم حضانت دخترم را داشته باشم ایشان روز گذشته با مامور ۱۱۰ جلو منزل پدرم آمد و دخترم را که پنج دقیقه قبل برده بود نشان داد و گفت مادرش بچه را نمیپذیره و حرفای دیگه به خانه هم برنمیگردد و حتی به دروغ گفت کلید هم تحویل نگرفته! من شب خروجم از منزل مامور اوردم و ابراز داشتم امنیت جانی ندارم و چون فرزندم خواب بود تنها از خانه رفتم بی هیچ وسیله و کلید..همسرم هم به دروغ بارها به مامور ۱۱۰ میگوید زنم وسایل و کلید نمیبرد ماموران گزارش مینویسن.میرم منزل کلید بگیرم نمی دهد چه کاری در این زمینه بکنم.و همسرم با این مدارک چه اقدامی میتواند علیه من بکند.ضمنا چندین برگه از ضرب و شتم هایش دارم و اسکرین شات فحاشی.و یک تعهد کتبی در کلانتری امضا کرده سابقا مبنی بر عدم ضرب و شتم و فحاشی و دادن نفقه

مشاوره حقوقی خانواده
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ابتدا اقدام به ارسال اظهارنامه نمایید و متعاقبا حسب مسیری که می‌خواهید یپش بگیرید طرح دعوا کنید

بادرودوسلام بدوا اظهارنامه بعد دادخواست تقدیم و تنظیم نمایید.

برای تمکین.به این موارد استناد کنید

با سلام. اینکه چه اقدامی را در پیش بگیرید، بستگی دارد که چه هدفی را دنبال کنید.
بسته به اسنکه بنای صلح و سازش و ادامه زندگی دارید، یا هدف شما طلاق گرفتن و اخذ حضانت باشد راهکار متفاوت است.

اول اظهارنامه بدهید سپس دادخواست ارایه دهید

سلام
ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست بدهید

بااحترام
شما باید اظهار نامه ای جهت تمکین خود به زندگی ارسال نمایید