فروشنده میگه برو شکایت کن برای الزام به سند و پلاک خود دادگاه نمایندشو می‌فرسته برات سند میزنن می‌خوام بدونم این مساله انجام میشه؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۵۳۳ #98470931

من از یه آقایی که واسطه بودن ماشین خریدم بهم وکالت فروش دادن ولی نگفتن از نفر قبلی که خریدن ۲۰ روز زمان دارن برای انتقال
الان من میخوام ماشین رو به نام کنم و پلاکشون رو بدم از واسطه خبری نیست
فروشنده هم میگه برو شکایت کن برای الزام به سند و پلاک خود دادگاه نمایندشو می‌فرسته برات سند میزنن
می‌خوام بدونم این مساله انجام میشه یا نه
ممنون از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیددادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را تنظیم و اقدام نمایید .

با احترام می توانید از دادگاه الزام مالک را به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک درخواست نمایید در صورتی که حکم به نفع شما صادر شد و فروشنده حاضر نشد نماینده دادگاه اینکار را انجام میدهد.

باسلام
بله درصورت استنکاف دادگاه نماینده ارسال میکند

با سلام
بله شما می توانید با طرح دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده که در قرارداد شما قید شده، اقدام قانونی را انجام دهید.

با سلام
در ابتدا باید علیه کسی که ماشین را از ایشان خریده اید دادخواست اثبات بیع و الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید .
بعد از محکومیت خوانده و ابلاغ رای و تشریفات قانونی سند به نام شما خواهد خورد .

بااحترام
بله میتوانید

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت هر دو تقدیم کنید درصورت عدم حضور نماینده دادگاه جهت اجرای حکم حاضر خواهد شد