با توجه به این تفاسیر حق کسب و پیشه یا سرقفلی ای برای ایشون بوجود نمیاد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۵۹ #98347562

با سلام و وقت بخیر
صاحب یک سرقفلی هستم که به مدت ۵ ساله بصورت قرارداد مباشرت با اجازه مالک در اختیار فردی گذاشتم که شغلش اشپزخانه بوده و ایشون طبق قرارداد ماهانه مبلغ معینی پرداخت کرده و مبلغ پیش هم بعنوان تضمین و ودیعه ذکر شده و پروانه کسب هم گرفته امسال هم قصد تمدید داریم و میخوایم در بنگاه اجاره نامه بنویسیم (با رضایت کتبی مالک) و درج اینکه اجاره براساس قوانین ۱۳۷۶ بوده و ریالی و یا هرگونه وجهی بعنوان سرقفلی یا حق کسب و پیشه و امثالهم پرداخت نشده ،

مشاوره حقوقی حق کسب پیشه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام مشمول حق کسب و پیشه نخواهد بود...

سلام مشمول حق کسب و پیشه نخواهد بود

سلام.اگر مشمول قانون ۷۶ میباشدبحث سرقفلی مطرح است....

سلام بعد از سال ۷۶ مشمول حق کسب و پیشه نخواهد شد

با درود
سلام
اگر سابقه اجاره قبل از ۷۶ را نداشته، خودبخود مشمول قانون ۷۶ میباشد

حق کسب و پیشه مربوط به قراردادهای قبل از سال ۷۶ می باشد.سرقفلی نیز بر مبنای توافق می باشد

چون قانون ۷۶ بر عقد اجاره حاکم است حق کسب و پیشه در آن پذیرفته شده نیست و سرقفلی فقط میتوانید بگیرید.