اسم شناسنامه من زهراست، میتونم به اولش کیانا اضافه نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۲ #98293823

اسم شناسنامه من زهرا ست میتونم به اولش کیانا اضافه کنم بشه کیانا زهرا؟ اسمش رو چک کردم توی لیست ثبت احوال موجوده ولی فراوانیش از زهرا کمتره، در واقع از اسم زهرا اصلا اصلا خوشم نمیاد چون عربیه ولی چون نمیشه عوضش کنم گفتم یه اسم دیگه به اولش اضافه کنم ولی اسمی که صدام میزنن هیچکدوم از اون دوتا نیست، اگه وکیل بگیرم چقدر شانسم بالا میره که یا کلا حذفش کنم یا یه اسم به اولش اضافه کنم ( با حذفش بیشتر موافقم)

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، ابتدا اداره ثبت و بعد اگر نشد از طریق دادگاه.

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

با سلام
برای این امر بایستی از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید و در صورت موافقت اداره ثبت احوال ، تغییر نام امکان پذیر خواهد بود ضمنا بایستی دلیل کافی برای این امر لحاظ نمایید و اگر بر خلاف بخشنامه اداره ثبت احوال نباشد قابل تغییر است .

احتمالش بستگی به دلایل شما دارد و اینکه اسم زهرا چقدر مشکل ایجاد می کند