کارفرما پس از ۳ سال با وجود فروختن خودرو، مطالبه خسارت تصادف را نموده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۰ #98215266

بنده سه سال پیش که برای کارفرما مشغول کار بودم از سوی ایشان خودرویی برای ماموریت داده شد که در حین سفر بنابر تشخیص کروکی پلیس که عدم رعایت فاصله طولی اذعان شده بود مقصر شدم و خودرو کارفرما خسارات زیادی برداشت. خودرو به پارکینگ منتقل و بعد از هشت ماه که داخل پارکینگ بود در همان حال تصادفی فروخته شد الان بعد از گذشت سه سال کارفرما دادخواست مطالبه خسارت بنابر تصادف داده است.
آیا میتواند رای بگیرد؟
وقتی خودرو کارشناسی نشده و براورد خسارت نشده است و اصلا در زمان فعلی وجود خارجی ندارد آیا قابل رسیدگی است؟
این دادخواست بعد از ارسال دادخواست بنده به اداره کار و رفاه جهت حقوق و دستمزد بنده بوده است.
با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی: در صورتی که در دادگاه های حقوقی طرح دعوا کرده باشند ( دعاوی حقوقی مشمول مرور زمان نیست)با عنوان مطالبه خسارت ضرر و زیان ،وثابت کنند متضرر شده اند و این ضرر در زمان فروش خودرو نیز موثر بوده باشد ، لذا کارفرما میتواند مدعی مطالبه خسارت و ضرر افت قیمت خودرو شود مگر قرار دادی که ثابت کند هر نوع ضرر و زیان در حین ماموریت متحمل کارفرما خواهد بود .

با سلام.
از انجایی که نطابق قانون مسولیت مدنی هر شخصی که باعث اضرار به غیر شود باید از عهده جبران آن برآید.
بنابراین مطابق این بند از قانون و مفاد دیگر قانون خسارت وارده را می تواند از شما اخذ نماید منتهی بحث شما بیشتر یر این موضوع است که خسارت وارده بعد از این مدت چگونه رسیدگی میشود؟
این خسارات وارده با ادله جمع اوری شده از سوی خواهان دعوی(کارفرمای سابق شما) قابل مطالبه است..

با سلام
اگر شواهد غیر قابل انکاری مثل کارشناسی خسارت و ... داشته باشد و یا اعتراف خودت میتونه رای به نفع خودش بگیره

خیر ادعای ایشان مسموع نیست