با توجه به این که شهود دارم برای پرداخت خسارت آیا میتواند طرح دعوا کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۴ #98207723

سلام
من با ماشین توی یک خیابان سراسری در حرکت بود و شخصی از خیابان بغل بدون توقف ورود میکنه و باهم برخورد میکنیم پلیس اومد خیابانم رو متر کرد و من رو مقصر کرد و ما با هم توافق کردیم که مبلغ خسارت را بپردازم خسارت وارد ۴۵۰ هزار تومن بوده شخص من رو نسبت به ۱۵۰ تومن ابرا کرده و ۳۰۰ مابقی رو پرداخت کردم. شخص ماشینش رو تعمیر کرده و بعد از ۱۰ روز گفته خسارت من ۶۰۰ هزار تومن شده حالا با توجه به این که شهود دارم برای پرداخت خسارت ایا میتونه طرح دعوا کنه؟

ممنون

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدلیل توافق صورت گرفته و شهادت شهود بایستی در صورت اقدام ایشان از خود دفاع نمایید تا ادعای ایشان رد شود .

با سلام
راه برای شکایت هموار است. اما ایشان باید ادعای خویش را به اثبات برسانند.
با توجه به کروکی و مقصر شناختن شما توسط کارشناس(پلیس)،بدیهیست که ادله ای در جهت اثبات از سوی ایشان وجود دارد.
لذا شما میتوانید با اثبات اینکه ایشان با اخذ ۳۰۰تومان رضایت داده اند و در واقع گذشت نموده اند و بی حساب شده اید ،از موضوع دادگاه خارج شوید.
یکی از راههای اثبات ادعایتان،حضور و شهادت دو شاهد است.
موفق باشید

درصورت اثبات توافق و تراضی بر قبول ۳۰۰ هزارتومان به عنوان خسارت احتمالش کم است