ماده ۳ بیمه اجباری راجع به چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۹ #98127964

سلام
۲۵ فروردین ۹۶ بیمه نامه ام رو تمدید کردم
و
۱۴مرداد ۹۶ تصادف کرده و مقصر شناخته شدم و مجروح شدم نقص عضو نشدم ...

طبق ماده۳ بیمه اجباری مصوب ۱۳۹۵ از بیمه درخواست دیه برای جراحتم کردم. بیمه گفت آئین نامه ماده ۳ قانون بیمه اجباری ۱ مرداد ۱۳۹۶ ابلاغ شده و بیمه نامه من قبل این تاریخ تمدید شده وبیمه تنها خسارت نقص عضو را میپردازد
اما
در قسمت تعهد حوادث راننده بیمه نامه ام مکتوب شده که :
در حوادث منجر به جرح برابر است با ارزش ریالی دیه یا ارش صدمات وارده به راننده مسبب حادثه بر اساس نظریه پزشکی قانونی... با این حال بازهم خسارتم رو نمیده...

شکایت کردم و قاضی به نفع شرکت بیمه رای داده ، رای دادگاه به شرح زیر هستش :

« در خصوص دعوی آقای ----- به طرفیت شرکت سهامی بیمه ایران به خواسته مطالبه دیه با جلب نظر کارشناس۲۰۱ ریال با احتساب کلیه خسارات دادرسی دادگاه با عنایت به رسمی دادگستری و پزشکی قانونی مقوم به محتویات پرونده نظر به اینکه اولا" تعهد بیمه گر به پرداخت خسارات وارده به راننده مقصر تحت عنوان بیمه حوادث توجها" به معوض بودن ماهیت عقد بیمه منوط به پرداخت حق بیمه مربوطه است و مقررات قانون بیمه و قانون بیمه اجباری خسارت وارده شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه نیز موید این امر است و در مانحن فیه توجها" به تاریخ صدور بیمه نامه خواهان ( ۱۳۹۶.۱.۲۵)۹۶ ) و تاریخ تصویب آئین نامه اجرائی ماده ۳ قانون بیمه اجباری خسارت وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب ۱۳۹۵ (۱.مرداد.۱۳۹۶) حق بیمه ای توسط خواهان در این خصوص پرداخت نشده که به تبع آن تعهد بیمه گر در قبال خواهان قابلیت پذیرش داشته باشد ثانیا"مطابق مندرجات آیین نامه های شماره۶۷ مصوب شورای عالی بیمه تعهدات بیمه گر شامل پرداخت غرامت فوت یا نقص عضو و یا از کار افتادگی دائم اعم از کلی یا جزئی ناشی از حوادث رانندگی خواهد بود و شامل کلیه خسارات وارده به راننده وسیله نقلیه مسبب حادثه نمی شود و صدمات اعلامی در نظریه پزشکی قانونی نیز از موارد مذکور نمیباشد تا مشمول تعهد بیمه گر باشد ثالثا"با توجه به حاکمیت قانون بیمه اجباری خسارت وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث رانندگی مصوب ۱۳۹۵ به بیمه نامه مستند دعوی و لحاظ مفاد مواد فوق الاشعار به جهت عدم احراز استحقاق
خواهان، دعوی خواهان را غیر موجه تشخیص داده و به استناد ماده ۱۲۵۷ قانون مدنی و ماده ۱۹۷ قانون آئین دادرسی مدنی حکم به بیحقی خواهان صادر و اعلام می دارد. رای صادره حضوری بوده و ظرف مهلت بیست روز پس ازابلاغ قابل تجدید نظر خواهی در دادگاه محترم تجدید نظر استان تهران است.»

حالا چه کنم؟؟
اعتراض کنم یا نه؟؟
قطعا خیلیها مشکلی مشابه من داشتن ، آیا تا بحال کسی توانسته از ماده ۳ قانون بیمه اجباری استفاده کنه؟؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام از آنجا که آیین نامه شماره ۶۷ بر خلاف ماده ۳ قانون بیمه اجباری می باشد و لذا آیین نامه فوق قابلیت استناد پس از تصویب قانون بیمه اجباری قابلیت استناد ندارد