لطفا مبلغ دیه اعلامی توسط دادگاه را محاسبه فرمایید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۳۳۹ #98102410

سلام
لطفا مبلغ دیه این پنج ردیف را در تاریخ ۱۲مهر سال ۹۷ محاسبه فرمایید
۱-یک درصد دیه کامل انسان بابت ارش جراحت حارصه سمت چپ گردن
۲-نیم درصد دیه کامل بابت ارش ضربدیدگی انگشت شست دست راست
۳-سه هزارم دیه کامل انسان بابت کبودی پهلوی راست و داخل بازوی راست
۴-یک و نیم هزارم دیه کامل انسان بابت سرخ شدگی سمت راست گردن و زیر بغل چپ
۵-نیم درصد دیه کامل انسان بابت جراحت خلف آرنج راست.
با سپاس

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درمرحله اجرای حکم . اجرای احکام محاسبه می کند

سلام و ارادت خدمت دوست و همکار عزیزم . تغلیظ دیه فقط مربوط به دیه فوت است . مطابق ماده ۵۵۵ قانون مجازات . البته به شرطی که جنایت و فوت هر دو در ماه حرام اتفاق افتاده باشد.

البته نفرموده بودید که این دیه در ماه حرام است یا نه اگر درماه حرام است به مبلغی که همکار محترم آقای معزی حساب کرده اندیک سوم اضافه می شود

سلام ۶۶۱۵۰۰۰ تومان.