ایا به جرم خیانت در امانت میتوانم از او شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۴۶ #97899754

دختری ۱۷ ساله هستم فردی را به عنوان معلم برای تمرین درسی انتخاب کردم. هیچ گونه قراردادی بین ما جهت گرفتن پول وضع نشد. این فرد مدال های ورزشی من را جهت نشان دادن به خانواده اش از من گرفت. چندین بار از او خواستم مدال های من را پس بدهد ولی به بهانه های مختلف پس نیاورد. آخرین بار وقتی به او گفتم مدال هایم را پس بدهد گفت باید ۳ میلیون حق تدریسش را به او بدهم و اینکار را کردم ولی او نصف مدال ها را پس داد. حال میگوید اگر همه ی مدال هارا میخواهی باید ۱۰ میلیون دیگر به من بدهی تا به تو پس بدهم. ایا میتوانم‌ از این فرد شکایت کنم؟ چگونه و با چه استدلالی باید شکایت کنم؟ ایا رفتارش مصداق خیانت در امانت محسوب میشود؟ متاسفانه هیچ گونه مدرکی جهت اثبات هم ندارم.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شاهدی دارید در این خصوص طرح دعوای کیفری نمایید

سلام.می توانید شکایت خیانت در امانت قابل طرح کنید.

اگر بابت ضمانت داده باشید که نمی توان شکایت مطرح کرد ولی اگر امانت داده اید می توانید پس از ارسال اظهارنامه شکوائیه خیانت در امانت را مطرح نمایید

سلام
ابتدا ضمن ارسال اظهارنامه مطالبه کنید مدالهارو،در صورت عدم استرداد میتوانید ضمن داداخواست استرداد کنید،البته در صورت وجود شاهد و یا دلایل دیگر.همچنین میتدانید شکایت خیانت در امانت مطرح کنید

با سلام ، می تواند با جرم خیانت در امانت منطبق باشد لیکن بار اثبات بر عهده ی شما است.

درود
بله عمل انجام شده خیانت در امانت است . لیکن اثبات ادعا بر عهده ی مدعی است .

با سلام بهتر است ابتدا اظهارنامه ارسال و در صورت عدم توجه وی نسبت به شکایت کیفری خیانت در امانت اقدام نمایید.